Tilføj Mellem Pakke – Mærk Bevægelse

Tilbage til Shop

Tilføj Mellem Pakke – Mærk Bevægelse

DKK 2.795,00DKK 4.995,00

Forudsætning: Lille Pakke – Få Retning

Efter den lille pakke fortsætter forløbet med mellem pakken. Den indeholder 4 moduler og 3 sessioner med fokus på bevægelse og vaner. Har du tilføjet online forløbet er der ligeledes online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, som er lavet netop til det personlige forløb. Personligt forløb online eller som møde i Hellerup eller København.

Få bevægelse
Overvind forhindringer
Skab de rette vaner
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Forudsætning: Lille Pakke – Få Retning

Efter den lille pakke fortsætter forløbet med mellem pakken. Når du har købt mellem pakke kontakter jeg dig og vi booker sessionerne. Den indeholder 4 moduler og 3 sessioner med fokus på bevægelse og vaner. Hver session varer 1 time. Har du tilføjet online forløbet er der online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, da det er lavet netop til det personlige forløb samt at tilføje mellem pakken fra start. Det er ikke en fordel at tilføje fuld pakken eller fortsætter pakken allerede ved opstart – det kan du altid overveje senere.

Online / Telefon: Her kan du frit vælge mellem Zoom eller telefon møder undervejs.
Walk’n Talk / Hos dig: Her kan du frit vælge mellem walk’n talk eller møder hos dig i København og Hellerup undervejs.

4-8 ugers forløb
Få bevægelse
Overvind forhindringer
Skab de rette vaner
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted

Bruger du psykofarmaka eller ved psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.

Belinda Torndahl Pedersen

Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik fra Hellerup Life Coach, efter at jeg har haft en række coaching sessioner med ham. Henrik er et sympatisk og venligt menneske, som hviler i sig selv og hver session er således en fornøjelse. Samtidig sørger Henrik for, at der bliver sagt, hvad der skal siges, og han guider én på rette spor, når man er ”off track”, ift. hvad man selv har sagt, at man gerne vil opnå/de mål man har opstillet i samarbejde med ham. Han gør dette med respekt for klienten. Henrik har mange værktøjer, som han gør brug af efter behov her bl.a. NLP og Hypnose. Han har hjulpet mig med mine forretningsmæssige mål. Derudover har han også hjulpet mig med balancen mellem arbejde og familieliv. Henrik har været en god støtte, og det er rart også at have noget ”accountability”, når man har ambitioner og mål, man gerne vil nå, og man skal holde snuden i sporet. Så det kan klart anbefales!

Kasper Wodstrup Rost

Har haft den fornøjelse af være i et forløb med Henrik Milo, i en svær tid, hvor jeg virkelig har fået nogle fantastiske redskaber til at tackle fremtiden og de ting jeg står overfor. Henrik er både en dejlig, ærlig og kompetent personlighed og han får mine varmeste anbefalinger!

Du kunne også være interesseret i...