Start Lille Pakke – Få Retning

Tilbage til Shop

Start Lille Pakke – Få Retning

kr. 1.995,00kr. 7.995,00

Personligt forløb online eller som møde i Hellerup & København. Start det personlige forløb med den lille start pakke. Den indeholder opstartsmøde, 6 moduler og 3 sessioner med fokus på visioner, retning og klarhed.

✅ Find dine visioner
✅ Styrk din personlighed
✅ Få defineret dine mål
✅ Få struktur i hverdagen
✅ Oplev mere indre ro

Hvis du har tilføjet online forløbet, har du online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales at tilføje online forløbet, da det er lavet til det personlige forløb. Alle pakker tilbydes som individuel, makkerpar eller team forløb. Sessioner kan være online, på dit arbejde, hjemme hos dig eller som walk’n talk og cafe’n coffee. Personlig Coach Online & Coach København.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Personligt forløb online eller som møde i Hellerup & København. Start det personlige forløb med den lille start pakke. Har du tilføjet mellem pakken får vi også den med fra start. Den lille pakke indeholder opstartsmøde, 6 moduler og 3 sessioner med fokus på visioner, retning og klarhed. Hver session varer 1 time. Har du tilføjet online forløbet er der online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, da det er lavet netop til det personlige forløbet samt at tilføje mellem pakken fra start. Det er ikke en fordel at tilføje fuld pakken eller fortsætter pakken allerede ved opstart – det kan du altid overveje senere.

✅ Find dine visioner
✅ Styrk din personlighed
✅ Få defineret dine mål
✅ Få struktur i hverdagen
✅ Oplev mere indre ro
✅ 4-8 ugers udvikling

Alle pakker tilbydes som individuel, makkerpar eller team forløb. Sessioner kan være online, på dit arbejde, hjemme hos dig eller som walk’n talk og cafe’n coffee.

✅ Personlig Online: Individuelt forløb på Zoom eller telefon.
✅ Personlig Besøg: Individuelt forløb på dit arbejde, hos dig, walk’n talk eller cafe’n coffee.
✅ Vision Keeper Online: Partner forløb på Zoom eller telefon.
✅ Vision Team Online: Team forløb på Zoom eller telefon.

Har du spørgsmål så send en besked eller book et gratis & uforpligtende møde. Personlig Coach Online & Coach København.

Bruger du psykofarmaka eller ved psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.

Du kunne også være interesseret i...