Slip Din Stress & Skab Balance!

Personlig Coach Online & København

Afspil video

Personligt Livsmålsforløb

Du har alt hvad du behøver for at opnå større indre ro og balance!

Men det kan være du et stykke tid har følt dig mere stresset. Det kan både være i forbindelse med arbejde eller i det private. Måske har du allerede været i et forløb som har hjulpet, men det fylder stadig meget og behov for retning og mere indre ro og balance. 

Ofte er der et behov for netop retning i forhold til fremtiden og den uvished der kan være i samspil med det at genfinde balancen undervejs.

Kom i mål med dine visioner!

Visioner & Retning

Hvad er dine drømme til et liv i balance? Dine mål? Mange er uklare på det. En typisk start session kan være, at du får mere afklaring om hvad det er. At du får en tydeligere målsætning, sådan at du kan begynde at gå efter de drømme.

Vaner & Forhindringer

Selvom vi kender målene er det ofte ikke så let at realisere dem. Det skyldes ofte de vaner vi har, forhindringer i form af begrænsende mønstre, ubevidste dele eller andet som spænder ben for os, sådan at det ikke lykkes.

Momentum & Flow

Momentum mod dine livsmål kommer gennem arbejdet med bevidstgørelse, mønster afbrydelse, forandring og integrationen til hverdagen. Du begynder så, at mestre det gennem de principper der matcher dig.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå mindre stress, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den ro og balance du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring.

Du følger her livsmålsforløbet med en rød tråd omkring emnet stress. Dvs. der er fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i mine forløb, men her med et større fokus på stress strategier, indre ro og balance.

Skab Ro & Balance

Intro møde
Uforpligtende Session
Du starter ved at booke en uforpligtende intro session. Her kan du mærke, om det er den rigtige kemi, omgivelser og få svar på dine spørgsmål.
Intro møde
Planlægningsmøde
Opstartsmøde
Livsmålsforløbet er et individuelt forløb. På planlægningsmødet fastsætter vi forløbet, tider for sessionerne sådan at det matcher dig.
Planlægningsmøde
Lille Pakke: Modul 1-4
Visioner & Mål
Første modul omhandler visioner og drømme. Her finder vi frem til hvad dine drømme og visioner er samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulet efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. De sidste to moduler af den lille pakke omhandler målsætning, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige.
Lille Pakke: Modul 1-4
Mellem Pakke: Modul 5-8
Vaner & Forhindringer
Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulet efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Herefter fokuserer vi på dine ressourcer og opnåelse af mere flow imod dine mål. Sidste modul omhandler den forandring som er undervejs og finde de ståsteder som der er.
Mellem Pakke: Modul 5-8
Fuld Pakke: Modul 9-12
Værktøjer & Integration
Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner.
Fuld Pakke: Modul 9-12
Afslutning
Opfølgningsmøde
En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Masser af erfaring!

Mit navn er Henrik Milo. Jeg bor i København, er 41 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Har dertil mere end 10 års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvorfor Hellerup Life Coach

kasper-s
"Har haft den fornøjelse af være i et forløb med Henrik Milo, i en svær tid, hvor jeg virkelig har fået nogle fantastiske redskaber til at tackle fremtiden og de ting jeg står overfor. Henrik er både en dejlig, ærlig og kompetent personlighed og han får mine varmeste anbefalinger!"
Kasper Wodstrup Rost
CEO & Founder
chrta-s
"Ønsker man at få åbnet øjnene for, hvad der er vigtigt at fokusere på i ens liv og hvordan man når de mål man drømmer om, så vil jeg klart anbefale et forløb hos Henrik."
Christina Tange
Studerende
bjarkez-s
"Jeg har oplevet et rigtigt godt forløb, som har gjort en forskel på mit ønske om at ændre livsstil. Henrik har under hele forløbet været rigtig god at snakke med og har altid været glad og positiv, samt givet sig tid til at være nærværende. Han har desuden været god til at bruge og tage fat i mine helt konkrete oplevelser og behov og til det, har han givet mig nogle redskaber, som jeg ikke kendte tilligere eller havde erfaring med! Så Henrik kan bestemt anbefales, han er dygtig og styrer forløbet meget stabilt og professionelt.."
Bjarke Ziegler
Tømmer
nicklas-s
"Jeg har og er stadig i gang med et forløb hos Henrik og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har udviklet mig helt sindssygt med de værktøjer som Henrik har givet mig. Jeg vil klart anbefale alle der går med tanken om at snakke med en coach, at vælge Henrik. Jeg kommer helt sikkert til at gøre brug af Henrik løbende."
Nicklas Nielsen
Sælger
ole-s
"På en unik måde, med et roligt og vågent sind, skaber Henrik et udviklende og trygt rum. Her bliver jeg budt en plads, og hjulpet til at mærke og forstå lidt mere af mig selv, for hver gang vi mødes."
Ole Dahl Mansfeld
Solution architect hos GRUNDFOS
jacobs-s
"Henrik er virkelig dygtig og behagelig at tale med. Han er utrolig observant, god til at lytte og stiller knivskarpe spørgsmål. Han hjalp mig med at finde retning og modet til at gå efter det, jeg gerne ville."
Jacob Schjødt
Industrial Ph.D. Fellow

Lille Pakke

Få Retning

kr.2995Personligt forløb med opstartsmøde og 4 moduler med fokus på visioner, retning og klarhed med online inspiration og øvelser mellem hver session.
4-8 ugers forløb
Find dine visioner
Forstå din persontype
Få defineret dine mål
Få struktur i hverdagen

Mellem Pakke

Mærk Bevægelse

+ Kr.2795Den lille pakke samt 4 moduler med fokus på bevægelse og vaner med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Lille Pakke
Plus 4-8 ugers forløb
Få bevægelse
Overvind forhindringer
Skab de rette vaner
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted

Fuld Pakke

Skab Succes

+ Kr.2495Mellem pakke samt 4 moduler med fokus på værktøjer og integration til hverdagen med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Mellem Pakke
Plus 8-16 ugers forløb
Få værktøjer til fremtiden
Forandringer i hverdagen
Skab din succes

Du kan starte på den lille pakke og senere fortsætte på mellem eller fuld pakken.

Værktøjer & retninger

Hvornår er det rette tidspunkt?

En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Mange har ofte følelsen af at noget skal være i orden først, at ænderne skal på række. Det er ofte en begrænsende strategi, som udskyder det vigtige. Livet kommer i veje, der er ikke det perfekte tidspunkt. Det bedste tidspunkt er nu og det er kun dig der kan tage beslutningen.

Slip Din Stress & Skab Balance!

Et møde er helt gratis og uforpligtende. Vælger du at starte kan du også nøjes med at vælge den lille pakke og hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. Hvis det lyder interessant så klik på knappen
nedenfor og tag det næste skridt.

Uforpligtende Samtale

Udfyld formular, så kontakter jeg dig.