Du har alt hvad du behøver for at opnå større indre ro og balance.

Men det kan være du et stykke tid har følt dig mere stresset. Det kan både være i forbindelse med arbejde eller i det private. Måske har du allerede været i et forløb som har hjulpet, men det fylder stadig meget og  behov for retning og mere indre ro og balance.

Ofte er der et behov for netop retning i forhold til fremtiden og den uvished der kan være i samspil med det at genfinde balancen undervejs. Se videoen ovenover for at høre mere omkring stress og balance. 

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre det og skabe de positive forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de positive forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå mindre stress, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den ro og balance du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Klienter følger her livsmålsforløbet med en rød tråd omkring emnet stress. Dvs. der er fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i mine forløb, men her med et større fokus på stress strategier, indre ro og balance. 

Mine klienter giver udtryk for  at det  hjælper at få retning og klarhed omkring fremtiden. At der er meget som giver mening i forhold til de strategier og den stress de før har oplevet og at slippe den stress der har ophobet sig op i kroppen giver mere ro og balance. 

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, udfyld og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer din personlige udvikling.

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer 1-4 måneder med en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden.

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.