- Coaching Metoder -

blank
blank
blank
blank
blank

Henrik Milo

Hej, mit navn er Henrik, glæder mig til at møde dig!

Jeg bor i Hellerup, er 40 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi. Har flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe. 

I coachingen kombineres de forskellige coaching og terapi retninger, eftersom disse positivt kan forstærke hinanden. Det kunne f.eks. være afklaring om målsætning og bevidstgørelse gennem integral psykologi, forstærkning af forandring med NLP og underbevidstligt med Hypnose. Heri en vekslen mellem klient centreret coaching, hvor klienten selv har svarene og teknikker til, at forstærke de løsninger. Sessionerne har et højt fokus på anvendelighed og integration til hverdagen. 

Jeg er generelt altid under uddannelse, supervision og egen-coaching.

Inspirerende omgivelser

Sessionerne hos Hellerup Life Coach foregår i trygge, rolige og inspirerende omgivelser. Lyst med klassisk lænestol opstilling, hvor hovedparten af tiden foregår samt mulighed for møde ved arbejdsbord. 

Tryghed

Trygge hjemlige omgivelser
hjælper til at slappe af.

Ro

Rolig atmosfære giver god
mulighed for fordybelse.

Inspiration

Lyse omgivelser med mulighed
for aroma og lyd terapi.

Tag det næste skridt..

Udfyld formular.

    Du modtager ikke spam.

    Du kan også ringe, sms eller e-mail her: