- Coaching Metoder -

blank
blank
blank
blank
blank

Henrik Milo

Hej, mit navn er Henrik, jeg glæder mig til at møde dig!

Jeg bor i København, er 41 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi. Har flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe. 

I coachingen kombineres de forskellige coaching og terapi retninger, eftersom disse positivt kan forstærke hinanden. Det kunne f.eks. være afklaring om målsætning og bevidstgørelse gennem integral psykologi, forstærkning af forandring med NLP og underbevidstligt med hypnose. Heri en vekslen mellem klient centreret coaching, hvor klienten selv har svarene og teknikker til, at forstærke de løsninger. Sessionerne har et højt fokus på anvendelighed og integration til hverdagen. 

Jeg er generelt altid under uddannelse, supervision og egen-coaching.

Online eller?

Sessionerne foregår online via Zoom, som Walk’n Talk eller hos dig i København. Ønsker du sessioner som Walk’n Talk eller hos dig pålægges gebyr for transport tid. Langt de fleste tager deres sessioner online og oplever, at det virker overraskende godt samt gør det let, trygt og fleksibelt i et forløb. 

Tryghed

Trygge hjemlige omgivelser
støtter processen.

Ro

Rolig atmosfære giver
mulighed for fordybelse.

Inspiration

Vante omgivelser skaber
inspiration og kreativitet.

Få Inspiration & Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du kan når som helst afmelde.

Uforpligtende snak..

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig!

    Du kan også ringe, sms eller e-mail her: