- Coaching Metoder -

Henrik Milo

Hej, mit navn er Henrik, glæder mig til at møde dig!

Jeg bor i Hellerup, er 40 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor NLP, hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi og nuværende ID Integral Life Coach studerende. Har flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe. 

I coachingen kombineres de forskellige coaching og terapi retninger, eftersom disse positivt kan forstærke hinanden. Det kunne f.eks. være afklaring om målsætning og bevidstgørelse gennem integral psykologi, forstærkning af forandring med NLP og underbevidstligt med Hypnose. Heri en vekslen mellem klient centreret coaching, hvor klienten selv har svarene og teknikker til, at forstærke de løsninger. Sessionerne har et højt fokus på anvendelighed og integration til hverdagen. 

Jeg er generelt altid under uddannelse, supervision og egen-coaching.

Coachingen foregår i trygge, rolige og inspirerende omgivelser. Skønt lyst med klassisk lænestol opstilling, hvor hovedparten af tiden foregår samt mulighed for møde over arbejdsbord. 

Tryghed

Trygge hjemlige omgivelser hjælper mange til bedre at kunne slappe af.

Ro

En rolig atmosfære giver god mulighed for fokus og fordybelse.

Inspiration

Lyse og hvide omgivelser med mulighed for aroma og lyd terapi understøtter udfoldelsen.