Tilføj Fuld Pakke – Skab Succes

Tilbage til Shop

Tilføj Fuld Pakke – Skab Succes

DKK 2.495,00DKK 4.795,00

Forudsætning: Mellem Pakke – Mærk Bevægelse

Efter mellem pakke fortsætter forløbet med fuld pakken. Den indeholder 4 moduler og 3 sessioner med fokus på værktøjer og integration i hverdagen. Har du tilføjet online forløbet er der online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, som er lavet netop til det personlige forløb. Personligt forløb online eller som møde i Hellerup eller København.

Få værktøjer til fremtiden
Forandringer i hverdagen
Skab din succes

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Forudsætning: Mellem Pakke – Mærk Bevægelse

Efter mellem pakke fortsætter forløbet med fuld pakken. Når du har købt fuld pakke kontakter jeg dig og vi booker sessionerne. Den indeholder 4 moduler og 3 sessioner med fokus på værktøjer og integration i hverdagen. Hver session varer 1 time. Har du tilføjet online forløbet er der online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, da det er lavet netop til det personlige forløb.

Online / Telefon: Her kan du frit vælge mellem Zoom eller telefon møder undervejs.
Walk’n Talk / Hos dig: Her kan du frit vælge mellem walk’n talk eller møder hos dig i København og Hellerup undervejs.

8-16 ugers forløb
Få værktøjer til fremtiden
Forandringer i hverdagen
Skab din succes

Bruger du psykofarmaka eller ved psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.

Daniel Borgersen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger om at starte et forløb hos Henrik. Jeg oplever en god vejledning og hjælp, hvor Henrik formår at navigere og tilpasse sig til den konkrete situation. Henrik er godt forberedt og meget behagelig at snakke med. Jeg er yderst tilfreds med min beslutning om at starte dette forløb, da det har skabt stor værdi for mig.

Bjarke Kraag Ziegler

Jeg har oplevet et rigtigt godt forløb, som har gjort en forskel på mit ønske om at ændre livsstil. Henrik har under hele forløbet været rigtig god at snakke med og har altid været glad og positiv, samt givet sig tid til at være nærværende. Han har desuden været god til at bruge og tage fat i mine helt konkrete oplevelser og behov og til det, har han givet mig nogle redskaber, som jeg ikke kendte tilligere eller havde erfaring med! Så Henrik kan bestemt anbefales, han er dygtig og styrer forløbet meget stabilt og professionelt og skaber et godt momentum i forsøget på personlig udvikling. Mange hilsner Bjarke, håndværker og familiefar

Du kunne også være interesseret i...