Start Lille Pakke – Få Retning

Tilbage til Shop

Start Lille Pakke – Få Retning

DKK 2.995,00DKK 5.995,00

Start det personlige forløb med den lille start pakke online eller som møde i Hellerup eller København. Den indeholder opstartsmøde, 4 moduler og 3 sessioner med fokus på visioner, retning og klarhed. Har du tilføjet online forløbet er der ligeledes online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, som er lavet netop til det personlige forløb.

Find dine visioner
Forstå din persontype
Få defineret dine mål
Få struktur i hverdagen

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Når du har købt den lille pakke kontakter jeg dig til et opstartsmøde hvor vi booker alle sessioner og går i gang. Har du tilføjet mellem pakken får vi også den del med fra start. Den lille pakke indeholder opstartsmøde, 4 moduler og 3 sessioner med fokus på visioner, retning og klarhed. Hver session varer 1 time. Har du tilføjet online forløbet er der online inspiration og øvelser mellem hver session. Det anbefales, at tilføje online forløbet, da det er lavet netop til det personlige forløbet samt at tilføje mellem pakken fra start. Det er ikke en fordel at tilføje fuld pakken eller fortsætter pakken allerede ved opstart – det kan du altid overveje senere.

Online / Telefon: Her kan du frit vælge mellem Zoom eller telefon møder undervejs.
Walk’n Talk / Hos dig: Her kan du frit vælge mellem walk’n talk eller møder hos dig i København og Hellerup undervejs.

4-8 ugers forløb
Find dine visioner
Forstå din persontype
Få defineret dine mål
Få struktur i hverdagen

Bruger du psykofarmaka eller ved psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.

Christina Tange

Ønsker man at få åbnet øjnene for, hvad der er vigtigt at fokusere på i ens liv og hvordan man når de mål man drømmer om, så vil jeg klart anbefale et forløb hos Henrik.

Jacob Schjødt

Henrik er virkelig dygtig og behagelig at tale med. Han er utrolig observant, god til at lytte og stiller knivskarpe spørgsmål. Han hjalp mig med at finde retning og modet til at gå efter det, jeg gerne ville.

Du kunne også være interesseret i...