Du har alt hvad du behøver for at opnå mere succes med din startup.

Men for de fleste er opstarten med egen virksomhed forbundet med en del udfordringer. Det kan være det at finde den helt rigtige retning, de rette vaner eller blive mere produktiv ofte i samspil med et andet fast arbejde eller tiden til familie. 

For nogle er det vigtigt, det at have en vision keeper som holder visionen i live og støtter i at holde motivationen undervejs. Det kan også være at blive mere organiseret, få bedre struktur eller finde de rette rytmer og rutiner. Se videoen ovenover for at høre mere omkring startup.

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre det og sikre de forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå mere succes med din startup, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe fremdrift du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere. 

Mine klienterne følger her livsmålsforløbet med en rød tråd omkring emnet startup. Dvs. der er fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt i forløbet, men her med et større fokus på skabelsen og vækst af egen virksomhed. Mine klienter giver udtryk for at det har hjulpet at have en som søger for at der kommer retning og klarhed på projektet. De nævner også det at få sparring på emnerne undervejs og sikre næsen er i sporet sammen med en tilgang om balance og personlig vækst har været værdifuldt. 

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, udfyld og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer din startup succes. 

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer ca 1-4 måneder med en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden.

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.