Du har alt hvad du behøver for at opnå dine personlige mål!

Men det kan godt være at usikkerhed fylder i nogle situationer og du har et ønske om mere selvtillid eller det at træde mere i karakter privat eller professionelt. Det kan også være at du allerede har succes, men en følelse af noget mangler. 

Det kan være det at finde mening, mere selvværd eller mærke indre ro og balance.Måske vil du gerne blive bedre til at kommunikere i forhold eller få skabt større netværk. Det kan også være du søger nogle værktøjer for at sikre at flere af dine mål lykkes. Se videoen ovenover for at høre mere omkring personlig udvikling. 

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at skabe de positive forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst.

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den vækst du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere. 

Klienter som ønsker at fokusere på personlig udvikling følger livsmålsforløbet med en gennemgående rød tråd omkring det at skabe personlig vækst. Dvs. der fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i forløbet, men her et større fokus på personlighed, at lykkes med sine mål og finde indre ro og balance.

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, udfyld og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer din personlige udvikling.

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer 1-4 måneder og er en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden. 

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke, om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.