Accelerer Din Udvikling i 2022 - Skab Dine Visioner!

Accelerer Din Personlige Udvikling!

Personlig Coach Online & Coach København

Afspil video

Personlig Life Coach

Du har alt hvad du behøver for at opnå dine personlige mål!

Men det kan godt være en usikkerhed fylder i nogle situationer og du har et ønske om mere selvtillid eller det at træde mere i karakter privat eller professionelt. Det kan også være at du allerede opnår succes, men en følelse af noget mangler. 

Det kan være det at finde mening, mere selvværd eller mærke indre ro og balance. Måske vil du gerne blive bedre til at kommunikere i forhold eller få skabt større netværk. Det kan også være du søger nogle værktøjer for at sikre, at flere af dine mål lykkes.

Kom i mål med Dine Visioner!

Visioner & Retning

Hvad er dine personlige mål? Mange er uklare på det. En typisk start session kan være, at du får mere afklaring om hvad det er. At du får en tydeligere målsætning, sådan at du kan begynde at gå efter de drømme.

Vaner & Forhindringer

Selvom vi kender målene er det ofte ikke så let at realisere dem. Det skyldes ofte de vaner vi har, forhindringer i form af begrænsende mønstre, ubevidste dele eller andet som spænder ben for os, sådan at det ikke lykkes.
Momentum & Flow
Momentum mod dine livsmål kommer gennem arbejdet med bevidstgørelse, mønster afbrydelse, forandring og integrationen til hverdagen. Du begynder så, at mestre det gennem de principper der matcher dig.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den vækst du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere.

Du følger livsmålsforløbet med en gennemgående rød tråd omkring det at skabe personlig vækst. Dvs. at der fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i forløbet, men her et større fokus på personlighed, at lykkes med sine mål og finde indre ro og balance.

Accelerer Din Udvikling!

Intro møde
Uforpligtende Session
Du starter ved at booke en uforpligtende intro session. Her kan du mærke, om det er den rigtige kemi, omgivelser og få svar på dine spørgsmål.
Intro møde
Planlægningsmøde
Opstartsmøde
Livsmålsforløbet er et individuelt forløb. På planlægningsmødet fastsætter vi forløbet, tider for sessionerne sådan at det matcher dig.
Planlægningsmøde
Lille Pakke: Modul 1-4
Visioner & Mål
Første modul omhandler visioner og drømme. Her finder vi frem til hvad dine drømme og visioner er samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulet efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. De sidste to moduler af den lille pakke omhandler målsætning, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige.
Lille Pakke: Modul 1-4
Mellem Pakke: Modul 5-8
Vaner & Forhindringer
Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulet efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Herefter fokuserer vi på dine ressourcer og opnåelse af mere flow imod dine mål. Sidste modul omhandler den forandring som er undervejs og finde de ståsteder som der er.
Mellem Pakke: Modul 5-8
Fuld Pakke: Modul 9-12
Værktøjer & Integration
Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner.
Fuld Pakke: Modul 9-12
Afslutning
Opfølgningsmøde
En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Masser af erfaring!

Mit navn er Henrik Milo. Jeg bor i København, er 41 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Har dertil mere end 10 års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvorfor Hellerup Life Coach?

jacobs
"Henrik er virkelig dygtig og behagelig at tale med. Han er utrolig observant, god til at lytte og stiller knivskarpe spørgsmål. Han hjalp mig med at finde retning og modet til at gå efter det, jeg gerne ville."
Jacob Schjødt
Industrial Ph.D. Fellow
belinda
"Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik fra Hellerup Life Coach. Henrik er et sympatisk og venligt menneske, som hviler i sig selv og hver session er således en fornøjelse. Samtidig sørger Henrik for, at der bliver sagt, hvad der skal siges, og han guider én på rette spor, når man er ”off track”, ift. hvad man selv har sagt, at man gerne vil opnå. Han gør dette med respekt for klienten. Henrik har mange værktøjer, som han gør brug af efter behov her bl.a. NLP og Hypnose. Han har hjulpet mig med mine forretningsmæssige mål. Derudover har han også hjulpet mig med balancen mellem arbejde og familieliv. Henrik har været en god støtte, og det er rart også at have noget ”accountability”, når man har ambitioner og mål, man gerne vil nå. Så det kan klart anbefales!"
Belinda Torndahl Hansen
IT-supporter
nicklasn
"Jeg har og er stadig i gang med et forløb hos Henrik og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har udviklet mig helt sindssygt med de værktøjer som Henrik har givet mig. Jeg vil klart anbefale alle der går med tanken om at snakke med en coach, at vælge Henrik. Jeg kommer helt sikkert til at gøre brug af Henrik løbende."
Nicklas Nielsen
Sælger
kasper
"Har haft den fornøjelse af være i et forløb med Henrik Milo, i en svær tid, hvor jeg virkelig har fået nogle fantastiske redskaber til at tackle fremtiden og de ting jeg står overfor. Henrik er både en dejlig, ærlig og kompetent personlighed og han får mine varmeste anbefalinger!"
Kasper Wodstrup Rost
CEO & Founder
chrta
"Ønsker man at få åbnet øjnene for, hvad der er vigtigt at fokusere på i ens liv og hvordan man når de mål man drømmer om, så vil jeg klart anbefale et forløb hos Henrik."
Christina Tange
Studerende
danielab
"Jeg vil give mine bedste anbefalinger om at starte et forløb hos Henrik. Jeg oplever en god vejledning og hjælp, hvor Henrik formår at navigere og tilpasse sig til den konkrete situation. Henrik er godt forberedt og meget behagelig at snakke med. Jeg er yderst tilfreds med min beslutning om at starte dette forløb, da det har skabt stor værdi for mig. Yderst kompetent Coach!"
Daniel Aagaard Borgersen
COO hos AndLight
bjarke-z
"Jeg har oplevet et rigtigt godt forløb, som har gjort en forskel på mit ønske om at ændre livsstil. Henrik har under hele forløbet været rigtig god at snakke med og har altid været glad og positiv, samt givet sig tid til at være nærværende. Han har desuden været god til at bruge og tage fat i mine helt konkrete oplevelser og behov og til det, har han givet mig nogle redskaber, som jeg ikke kendte tidligere eller havde erfaring med! Så Henrik kan bestemt anbefales, han er dygtig og styrer forløbet meget stabilt og professionelt.."
Bjarke Ziegler
Tømmer
U1
"Jeg har kendt Henrik siden 2012, hvor vi startede sammen på ID-Academy som psykoterapeut-studerende indenfor Integral Psykologi. Uddannelsen indebærer bl.a. at vi øver os som terapeuter på hinanden, og Henriks mod, ro, nysgerrighed, ærlighed og ikke mindst store vilje til viden om sindets og sjælens veje har altid været fascinerende at være vidne til. Herudover er Henrik en fantastisk god ven og kollega med et særligt talent for at lytte og coache. Henrik har en meget tillidsvækkende udstråling, og han brænder tydeligvis for at hjælpe andre med sine både faglige og personlige kompetencer."
Ulla Skram
Konsulent og coach at Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden
ole
"På en unik måde, med et roligt og vågent sind, skaber Henrik et udviklende og trygt rum. Her bliver jeg budt en plads, og hjulpet til at mærke og forstå lidt mere af mig selv, for hver gang vi mødes."
Ole Dahl Mansfeld
Solution architect hos GRUNDFOS
L1
"Henrik er et godt menneske med hjertet på det rigtige sted og dermed en god professionel med de rigtige værdier og gode kompetencer i NLP- og Hypnose-behandlinger. Kender ham som vores studerende på Hypnose Instituttet, hvor han har lært disse effektive værktøjer og vil gerne anbefale ham som en kompetent og ansvarlig terapeut."
Ludmila Frolova
Director, Visionary Entrepreneur, Experienced Executive in Hypnose Instituttet, ICC Coach Trainer, NLP Master Trainer

Lille Pakke

Få Retning

kr.2995Personligt forløb med opstartsmøde og 4 moduler med fokus på visioner, retning og klarhed med online inspiration og øvelser mellem hver session.
4-8 ugers forløb
Find dine visioner
Forstå din persontype
Få defineret dine mål
Få struktur i hverdagen

Mellem Pakke

Mærk Bevægelse

+ Kr.2795Den lille pakke samt 4 moduler med fokus på bevægelse og vaner med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Lille Pakke
Plus 4-8 ugers forløb
Få bevægelse
Overvind forhindringer
Skab de rette vaner
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted

Fuld Pakke

Skab Succes

+ Kr.2495Mellem pakke samt 4 moduler med fokus på værktøjer og integration til hverdagen med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Mellem Pakke
Plus 8-16 ugers forløb
Få værktøjer til fremtiden
Forandringer i hverdagen
Skab din succes

Du kan starte på den lille pakke og senere fortsætte på mellem eller fuld pakken.

Værktøjer & retninger

Hvornår er det rette tidspunkt?

En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Mange har ofte følelsen af at noget skal være i orden først, at ænderne skal på række. Det er ofte en begrænsende strategi, som udskyder det vigtige. Livet kommer i veje, der er ikke det perfekte tidspunkt. Det bedste tidspunkt er nu og det er kun dig der kan tage beslutningen.

Accelerer Din Personlige Udvikling!

Et møde er helt gratis og uforpligtende. Vælger du at starte kan du også nøjes med at vælge den lille pakke og hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. Lyder det interessant så klik på knappen nedenfor.

Uforpligtende Samtale

Udfyld formular, så kontakter jeg dig.