Accelerer Din Udvikling i 2022 - Skab Dine Visioner!

Accelerer Din Udvikling!

Personlig Coach Online & Coach København

Afspil video

Personlig Coach Forløb

Du har alt hvad du behøver for at opnå dine personlige mål!

Men det kan godt være en usikkerhed fylder i nogle situationer og du har et ønske om mere selvtillid eller det at træde mere i karakter privat eller professionelt. Det kan også være at du allerede opnår succes, men en følelse af noget mangler. 

Det kan være det at finde mening, mere selvværd eller mærke indre ro og balance. Måske vil du gerne blive bedre til at kommunikere i forhold eller få skabt større netværk. Det kan også være du søger nogle værktøjer for at sikre, at flere af dine mål lykkes.

Kom i mål med Dine Visioner!

Visioner & Retning

Hvad er dine personlige mål? Mange er uklare på det. En typisk start session kan være, at du får mere afklaring om hvad det er. At du får en tydeligere målsætning, sådan at du kan begynde at gå efter de drømme.

Vaner & Bevægelse

Selvom vi kender målene er det ofte ikke så let at realisere dem. Det skyldes ofte de vaner vi har, forhindringer i form af begrænsende mønstre, ubevidste dele eller andet som spænder ben for os, sådan at det ikke lykkes.

Momentum & Flow

Momentum mod dine livsmål kommer gennem arbejdet med bevidstgørelse, mønster afbrydelse, forandring og integrationen til hverdagen. Du begynder så, at mestre det gennem de principper der matcher dig.
Personlig Coach København - Coach Online - Life Coach

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den vækst du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere.

Du følger livsmålsforløbet med en gennemgående rød tråd omkring det at skabe personlig vækst. Dvs. at der fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i forløbet, men her et større fokus på personlighed, at lykkes med sine mål og finde indre ro og balance.

Hvorfor Hellerup Life Coach?

Masser af erfaring!

Mit navn er Henrik Milo. Jeg bor i København, er 42 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Har dertil mere end 10 års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Coach Forløb

Intro møde

Uforpligtende Session

Du starter ved at booke en uforpligtende intro session. Her kan du mærke, om det er den rigtige kemi, omgivelser og få svar på dine spørgsmål.
Intro møde
Planlægningsmøde

Opstartsmøde

Livsmålsforløbet er et individuelt forløb. På planlægningsmødet fastsætter vi forløbet, tider for sessionerne sådan at det matcher dig.
Planlægningsmøde
Lille Pakke: Modul 1-4

Visioner & Mål

Første modul omhandler visioner og drømme. Her finder vi frem til hvad dine drømme og visioner er samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulet efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. De sidste to moduler af den lille pakke omhandler målsætning, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige.
Lille Pakke: Modul 1-4
Mellem Pakke: Modul 5-8

Vaner & Forhindringer

Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulet efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Herefter fokuserer vi på dine ressourcer og opnåelse af mere flow imod dine mål. Sidste modul omhandler den forandring som er undervejs og finde de ståsteder som der er.
Mellem Pakke: Modul 5-8
Fuld Pakke: Modul 9-12

Værktøjer & Integration

Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner.
Fuld Pakke: Modul 9-12
Afslutning

Opfølgningsmøde

En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Personlig Coach Pakker

Alle pakker tilbydes som individuel, makkerpar eller team forløb.
Sessioner kan være online, på dit arbejde, hjemme hos dig eller som walk’n talk.
Har du spørgsmål så send en besked eller book et gratis & uforpligtende møde.

Lille Pakke

Få Retning

Fra Kr.1495Opstartsmøde og 4 moduler med fokus på visioner, retning og klarhed samt online inspiration og øvelser mellem hver session.
Find dine visioner
Styrk din personlighed
Få defineret dine mål
Få struktur i hverdagen
Oplev mere indre ro
4-8 ugers udvikling

Mellem Pakke

Mærk Bevægelse

+ Fra Kr.1295Den lille pakke samt 4 moduler med fokus på bevægelse og vaner med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Lille Pakke
Få bevægelse
Overvind forhindringer
Skab de rette vaner
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted
4-8 ugers udvikling

Fuld Pakke

Skab Succes

+ Fra Kr.1195Mellem pakke samt 4 moduler med fokus på værktøjer og integration med online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Mellem Pakke
Få værktøjer til fremtiden
Forandringer i hverdagen
Anerkend din succes
Indre ro & balance
8-16 ugers udvikling

Du kan starte på den lille pakke og så fortsætte på mellem og fuld pakken.

Værktøjer & retninger

Hvornår er det rette tidspunkt?

En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Mange har ofte følelsen af at noget skal være i orden først, at ænderne skal på række. Det er ofte en begrænsende strategi, som udskyder det vigtige. Livet kommer i veje, der er ikke det perfekte tidspunkt. Det bedste tidspunkt er nu og det er kun dig der kan tage beslutningen.

Accelerer Din Personlige Udvikling!

Et møde er helt gratis og uforpligtende. Vælger du at starte kan du også nøjes med at vælge den lille pakke og hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. Lyder det interessant så klik på knappen nedenfor.

Uforpligtende Samtale

Udfyld formular, så kontakter jeg dig!

Tilføj gerne telefon nummer, så er du sikker på kontakt, hvis min mail skulle lande i dit spam filter.