Du har alt hvad du behøver for at finde kærligheden.

Det kan være du er single og træt af dating livet og kørt surt i det med oplevelser af noget som ikke matchede, langt mellem det interessante eller nogle egne udfordringer måske kom i vejen. 

Det kan også være du har haft fokus på arbejde eller karriere og ikke fået skabt det kærlighedsliv du måske nu ønsker. Se videoen ovenover for at høre mere omkring det at finde kærligheden.

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre noget ved det og skabe de forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den forandring du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere.   

Klienter som ønsker at finde en partner følger livsmålsforløbet med en rød tråd omkring emnet finde en partner. Dvs. der er fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i forløbet, men her et større fokus på personlighed, værdier og få skabt mulighederne for at kærligheden opstår samt et fokus på forhold og kommunikation. Mine klienter giver udtryk for at det hjælper at få klare visioner, afklaringer omkring sig selv og forhold samt skabt de aktiviteter der skal til undervejs.

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, udfyld og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer udviklingen. 

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer 1-4 måneder med en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden.

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke, om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.