Indledning

Motivation & Udfoldelse

Formål

Alle mennesker møder udfordring med meningen i livet eller hverdagen. Vi kigger her ind i hvad som er i spil for netop dig, hvor lysten og passion gemmer sig og hvordan den opnås.

Balance

Mange oplever stress og ubalancer i arbejdslivet eller familien. Her skaber vi ressourcefulde tilstande og finder nye strategier til, at minimere stress og uro. Vi sikrer en bedre balance mellem udfordringer og ressourcer.

Drømme

At realisere drømme er at leve. Det er meningsfyldt, at vokse som menneske og opnå de mål du sætter, de drømme du har. Her har vi fokus på success, udfolde dit potentiale og udleve de drømme du har til livet.

Agilitet

Virksomheder verden over har taget agil coaching til sig for, at nå de mål og visioner de har sat sig. Livet ændrer sig fra dag til dag og kan ikke forudsiges, men vi kan tilpasse os og gøre den personlige udvikling tilpasset.

Forløbet

Intro møde
Uforpligtende Session
Du starter ved at booke en uforpligtende intro session. Her kan du mærke, om det er den rigtige kemi, omgivelser og få svar på dine spørgsmål.
Intro møde
Planlægningsmøde
Opstartsmøde
Livsmålsforløbet er et individuelt forløb. På planlægningsmødet fastsætter vi forløbet, tider for sessionerne sådan at det matcher dig.
Planlægningsmøde
Lille Pakke: Modul 1-4
Visioner & Mål
Første modul omhandler visioner og drømme. Her finder vi frem til hvad dine drømme og visioner er samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulet efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. De sidste to moduler af den lille pakke omhandler målsætning, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige.
Lille Pakke: Modul 1-4
Mellem Pakke: Modul 5-8
Vaner & Forhindringer
Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulet efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Herefter fokuserer vi på dine ressourcer og opnåelse af mere flow imod dine mål. Sidste modul omhandler den forandring som er undervejs og finde de ståsteder som der er.
Mellem Pakke: Modul 5-8
Fuld Pakke: Modul 9-12
Værktøjer & Integration
Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner.
Fuld Pakke: Modul 9-12
Anderkendelse
Oplev Resultaterne
Det er vigtigt at fejre de positive forandringer. At tillade sig at anderkende det arbejde der er sket, fra bevidstgørelse til integration i hverdagen og opleve sig selv med nye øjne. Det giver nyt ståsted hvorfra nye perspektiver og muligheder opstår.
Anderkendelse
Afslutning
Opfølgningsmøde
En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Få Inspiration & Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du kan når som helst afmelde.

Uforpligtende snak..

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig!

    Du kan også ringe, sms eller e-mail her: