De 4 Lederskabssøjler

Generelle emner og områder

Klarhed

Det kan være rigtig gavnligt, at tage en timeout fra leder rollen gennem en coaching session og få sparring på, hvordan du som leder kan udvikle dig. Vi bruger anerkendte modeller til, at perspektivere og skabe større klarhed.

Balance

At være leder kan være udfordrende og formår man ikke løbende at holde balancen, kan båden nemt tippe. Her er der et fortroligt rum til, at dele de udfordringer der følger med jobbet og løbende sikre den resource stærke tilstand.

Perspektiv

Få en fortrolig sparring på dine igangværende projekter. Det skaber større bevidsthed omkring de dynamikker og udfordringer der udspiller sig i jeres projeter og tilføjer nye handle muligheder.

Agilitet

Virksomheder verden over har taget agil coaching til sig, for at opnå de mål og visioner de har sat sig. Vi kan ikke forudsige alting, men vi kan tilpasse os og blive mere effektive.

Coaching Retninger

Kort om Integral Coaching, NLP, Hypnose, Enneagram og EFT
Integral
Coaching

Coachingen er en transformativ proces og skaber bæredygtige forandringer. Der benyttes en helhedsorienteret og sammenhængende modeller over menneskets vækst og potentiale

blank
NLP/Hypnose

NLP står for “Neuro-Linguistic Programming” hvor Neuro referer til neurologi, “Linguistic” referer til sprog og “programming” referer til hvordan det neuro-sprog fungerer. Hypnose er en trance tilstand hvor vi er i bedre kontakt med vores underbevidste og deri kan arbejde med vores mere ubevidste mønstre. 

blank
Enneagram/EFT

Enneagram er et brugbart personligheds typologi system, som kan bruges i coaching til at genkende adfærd og udviklingsmuligheder. EFT er en ‘tapping’ metode, som kan være gavnlig i forbindelse med ændring af kropslige tilstande.  

Leder Forløbet

Uforpligtende samtale
Uforpligtende Samtale
Her kan du mærke, om det er den rigtige kemi, omgivelser og få svar på dine spørgsmål. Mødet kan sagtens være online.
Uforpligtende samtale
Ubegrænset Sessioner
Fri Sparring
Fra betalingsdatoen kan du booke ubegrænset sessioner til og med samme dato måneden efter dog kun 1 booking af gangen. Der er ingen binding og du kan stoppe når som helst, ved ikke at betale for en kommende periode. Du booker sessioner når det passer dig og vi har løbende chat kontakt.
Ubegrænset Sessioner
Involverer du dit team?
Dit Team
Vælger du at involvere dit team? Det kan være, at det kun er dig som kender til forløbet eller få andre ledere i din organisation. Det kan også være, at I som team vælger, at benytter jer af sparringen for at fremme sundhed og arbejdsmiljø, videreudvikling af team kompetencer eller bedre forstå team dynamikker ift. performance optimering.
Involverer du dit team?