Du har alt hvad du behøver for at skabe den familie du ønsker.

Men det kan være du har fokuseret på dit arbejdsliv gennem nogle år og ikke fået skabt den familie, som du mærker et behov for og det menigsfulde der kan ligge i det. Det kan også være at du allerede er i et forhold og ønsker at skabe familie eller overvejer det, men der er nogle forhindringer eller dilemmaer foran jer.

Det kan også være du har forsøgt at finde en partner, men det ikke er lykkes og at din primære motivation er det at få skabt en familie. Se videoen ovenover for at høre mere omkring det at skabe familie.

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre noget ved det og skabe de positive forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå mere succes med at skabe en sund familie, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe de rette vilkår og den vækst du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere. 

Klienter følger her livsmålsforløbet med en rød tråd omkring det at skabe familie. Dvs. der er fokus på retning, bevægelse og værktøjskasse som normalt undervejs i mine forløb, men her med et større fokus på at fjerne forhindringer, skabe de rette  aktiviteter og vilkår der skal til for at det kan opstå samt et fokus på personlige værdier. Mine klienter giver udtryk for at det hjælper at få klare visioner, konkrete mål og skabt de aktiviteter og vilkår der skal til samt den personlige vækst som gør det muligt.

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, udfyld og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer du finder vejen til en sund familie. 

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer 1-4 måneder med en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden.

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke, om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.