Du har alt hvad du behøver for at skabe et arbejdsliv med glæde og mening.

Men det kan være at du ikke mærker den store lyst i et nuværende arbejde hvor det går ok, men bare kke føles rigtigt eller du er søgende og usikker på hvilke stilinger der er de rette. Det kan også være du er i en aftrædelsesproces, oplever stress eller igang med at søge nyt job. 

Fælles er det at finde retning i arbejdslivet. Finde et arbejde som matcher lyst, kompetencer, dine talenter og de muligheder der er i markedet. At skabe et autentisk arbejdsliv med glæde og mening. Se videoen ovenover for at høre mere omkring arbejde og karriere. 

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre noget ved det og skabe de forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

Hvad er livsmålsforløbet?

Så hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den forandring du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt forløb online eller hos Hellerup Life Coach med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere. Gennem forløbet får du indsigt i din personlighed og værdier sådan at vi har bedre forudsætninger for at finde og opnå de rigtige mål og sikre bevægelsen derhen til. 

Vi tager udgangspunkt i den situation du er i og hvad det er som fylder. Der kommer også fokus på værktøjer til fremtiden som kan hjælpe dig med at skabe det rette arbejdsliv fremadrettet. Mine klienter giver udtryk for, at det hjælper at få retning og klarhed på fremtiden, at det skaber en mere autentisk vej og den personlige vækst sammen med de værktøjer som bliver en del af deres værktøjskasse støtter dem mod deres mål.

Hvis du er nysgerrig så klik på knappen nedenfor, skriv dit nummer og så kontakter jeg dig om hvordan vi sikrer din professionelle udvikling.

Hvem er jeg?

Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse med uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Dertil flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent med certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvilken pakke?

Forløbet varer 1-4 måneder med en blanding af online moduler med inspiration og øvelser samt sessioner i mellem. Der er 3 pakker. Lille, mellem og fuld pakken.

Den lille pakke har fokus på at få klare visioner, forstå mere om dig selv og få skabt dine nære mål. Mellem pakken tilføjer så bevægelsen hen imod de mål, sikrer personlig vækst og din balance. Fuld pakken tilføjer værktøjer og integration i hverdagen samt får skabt den rette værktøjskasse for netop dig til fremtiden.

Jeg plejer at spørge mine klienter efter hver pakke om de føler de har fået det ud af det og det er stort set altid et ja.

Hvordan gør vi?

En Intro session er helt gratis og uforpligtende så der er ingen risiko for dig, risikoen er helt hos mig. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. 

Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.